Tijdje geleden – nieuwe garnalen

De groep garnalen in de Home 15 doet het goed. Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik hier wat geschreven heb, maar echt veel is er in de tussentijd ook niet gebeurd.

Wel is er een nieuwe groep garnalen toegevoegd. Via Facebook bood iemand een groep oranje Davidi’s aan. Aangezien mijn dochter gek was op de eens aanwezige oranje rili’s, heb ik besloten om weer oranje garnaaltjes aan te schaffen. Geen rili ditkeer, maar gewoon de ‘normale’ Neocaridina Davidi var Orange. Dochterlief blijf en ik weer wat meer kleurtjes in de bak.

De nieuwe groep doet het erg goed. Er zijn er al meerdere zwanger geweest en ik heb ook al meerdere jongen kunnen spotten. Ik zie de jongen momenteel wat minder, maar zie wel genoeg kleine restanten van verschalingen (van de jongen dus) dus ik weet dat er nog wel wat in leven zijn.

Binnenkort komt er weer een grote onderhoudsbeurt aan. Ik heb de laatste tijd te weinig tijd gestoken in het onderhoud en het wordt hoog tijd hier weer eens wat aan te gaan doen. Daarover later (hopelijk wel sneller dan deze update 😉 )meer!