Lekker dagje Rail!

Vandaag stond een bezoekje aan RAIL gepland. Voor wie het niet kent: RAIL is een van de grotere modelspoorbeurzen in Nederland. Er staan modelbanen tentoongesteld en je vindt er behoorlijk wat verkoopkramen.

De planning was dat ik er ’s morgens alleen heen zou gaan en dat mijn vrouw en kids later vanuit school ook die kant op zouden komen. Op die manier zou ik in alle rust de verkoop kunnen bekijken en later met de kids de banen (zonder gezeur dat ik te lang bij kraampjes blijf staan 😉 )

Hoewel ik vond dat er qua verkoop meer dan genoeg aanbod was, viel het ‘vermaak’ voor de kinderen me tegen. Misschien ben ik verwend door Eurospoor (je weet wel, die andere grote modelspoorbeurs), maar ik heb mijn vrouw een appje gestuurd dat ik het de moeite (en entreeprijs) niet waard vond om hen helemaal naar Houten te laten komen. Ik heb me ’s ochtends behoorlijk kunnen uitleven (oeps, iets te veel uitgegeven…) maar tegen de tijd dat de kids in Houten geweest zouden zijn, was ik al wel uitgekeken.

Desalniettemin heb ik een leuke ochtend gehad, heb mooie banen gezien en ben met een hoop leuke spullen rijker weer thuis gekomen. Hieronder nog een paar foto’s die ik even snel gemaakt heb daar 🙂