Lekker weekje gehad, mijn vrouw is het zat

Mijn vrouw zei het zo treffend: “En nu is het toch eindelijk wel klaar hè?”
Antwoord: “Euh, dat durf ik na zaterdag pas te zeggen.”

Dat is het gesprek dat mijn vrouw en ik afgelopen week hadden nadat er (in haar ogen) wéér een treintje per pakketje bezorgd werd. Ditmaal een Arnold Motorpost. Toen moest ik nog naar Rail.

Motorpost

Ik heb vanaf dat ik weer begon met de treintjes gezegd: De motorpost en KLM Koploper wil ik nog een keer weer in mijn bezit krijgen. Voor de motorpost geldt nu dat dat is gelukt. Via Marktplaats heb ik er één voor een redelijke prijs op de kop kunnen tikken. Wel al vooraf met de opmerking dat er buffers waren afgebroken en dat deze niet zo netjes waren teruggelijmd. Tja, we zien het wel, de prijs was er ook naar.

Maar, de buffers waren niet het enige probleem. De vorige eigenaar heeft met z’n plakkerige lijmvingers de kap vastgepakt en daarop een prachtige, niet meer uit te wissen vingerafdruk op achtergelaten. Aiiii. Gelukkig was de prijs redelijk en kwam er de redding vanaf het n-spoorforum. Daar heb ik gevraagd of iemand nog een kapje had liggen. Gelukkig, iemand had die kap. Nog gelukkigger: Hij deed hem weg voor een prachtige prijs! Ik kon hem op Rail bekijken en eventueel meenemen.

Zo gezegd, zo gedaan!

Rail

Tja, na die opmerking van mijn vrouw zou je denken dat ik niet al te veel zou kopen op Rail… Helaas helaas, de portemonnee is helemaal leeg 😉 (Sorry schat). Naast de hierboven genoemde kap heb ik nog meegenomen:

  • 2 decoders
  • Volkerrail BR203 locomotief
  • De nodige wagons
  • En wat gereedschap

Bij thuiskomst volgde een al bekende uitspraak:

En nu is het écht ff klaar!

Euhhhh, voorlopig wel 🙂 Een termijn durf ik niet te geven, maar budget-technisch houdt het voorlopig echt ff op voor nu, er moet immers ook nog een kinderkamer ingericht gaan worden!

Rail was verder leuk om rond te lopen en, samen met mijn zoon, de banen te bekijken. Er stond genoeg moois om van te genieten. Mijn zoontje was nog het meeste weg van de LGB-treinen. We hebben ons beiden in ieder geval vermaakt en samen een gezellige dag gehad. Dat was eigenlijk nog de grootste ‘winst’ van die dag!