Het zit (nog) niet mee

Mijn nieuwe iQube3 staat nu net een halve week in te draaien. Eerst met een sponsfilter (op lucht) en sinds gisteravond op de originele pomp en filter die er in horen. Die passen tenminste in de ruimte die ervoor bedoeld is.

Vanavond kom ik, na het naar bed brengen van de kids, beneden en hoor ik dat in één van de aquaria de pomp nogal een ratel laat horen. Het blijkt de iQube te zijn. Ik denk ‘een luchtbel, ff pompje uit, wat rondbewegen en weer aan en klaar’. Helaas. Tot en met het rondbewegen ging prima; het weer ‘aan’ niet. De pomp werkt niet meer 🙁

Gisteravond net nieuw vanuit de webwinkel ontvangen en nu al stuk. Ik hoop niet dat dat wat over de algemene kwaliteit van Superfish zegt. Pompje gaat nu terug naar de webwinkel. Ben benieuwd wanneer ik een nieuwe (en hopelijk langer werkend exemplaar) in huis heb.

Update 20-01-2016:
Er is, als het goed is, een nieuwe pomp onderweg. Gisteravond om 10 uur gemaild, nog geen 25 minuten later al een e-mailtje terug. Wat dat betreft zéér netjes! Hopelijk gaat deze pomp wel langer mee dan de vorige (degene die bij het aquarium zat is ook al stuk, dus echt goede kwaliteit zal het niet zijn vrees ik…)