Bezoekje aan Aqua Family – Wat is er gekocht?

Vanmiddag even kort tijd over en, aangezien ik toch in de buurt, die tijd besteed aan een bezoekje aan Aqua Family. De enige aquariumwinkel in Arnhem. Ik had op de website al gezien dat ze het hoekfilter van Dennerle hadden en daar was ik in eerste instantie ook specifiek naar op zoek. Deze meegenomen, samen met de ‘baby-protector’. Naast dit filter heb ik ook nog een halve kokosnoot (althans, de ‘schil’) en een klein zakje voer (paprika-sticks) meegenomen.62875_dennerle_nano_eckfilter_s_0

Ik moet nog bepalen in welk aquarium het hoekfilter komt. Het lijkt erop dat deze precies in het kleine ‘vakje’ van de iQube3 past. Ik hoop hem daar in de kunnen zetten (het nieuwe pompje dat daarin zit klinkt nogal als een oude koffiemolen helaas)
. Mocht dat niet lukken, dan gaat hij naar de Home15 en dan hoop ik de AquaFlow die daar in zit te kunnen gebruiken. Het wordt nog even passen en meten. De eerste indruk van het Dennerle filter is in ieder geval al goed; het geheel ziet er héél solide en goed afgewerkt uit.

Mijn dochter heeft inmiddels de eerste paprika-stick aan de garnaaltjes gegeven. Deze lijkt behoorlijk in de smaak te vallen. Er wordt goed van gegeten in ieder geval!