Lekker verder knutselen

De afgelopen tijd heb ik lekker verder kunnen knutselen aan mijn testbaantje. En daarin is, sinds mijn vorige bericht (oei, wat is dat lang geleden  😳 ) wel het nodige gebeurd.

Als eerste heb ik besloten om het testbaantje volledig aan te gaan kleden. Het testbaantje wordt dus mijn baantje, in ieder geval totdat ik de ruimte heb om de 2 modules te bouwen die ik al een tijdje aan het plannen ben. Gezien de komst van kindje no3 binnenkort, zal dat niet snel gebeuren denk ik.

Om dan toch een beetje leukere treinenloop te kunnen realiseren heb ik ook besloten om het baantje wat dieper te maken en (in het niet zichtbare stuk) een extra spoor te leggen. Dit stuk kan dan dienstdoen als (klein) schaduwstationnetje.

Een tijdje geleden had ik het baantje al groter gemaakt, en daarbij ook meteen het ‘berglandschap’ in de randen van de baan opgenomen. Gisteravond heb ik dan het oude rondje verwijderd, en ben ik begonnen met het leggen van de ondergrond voor de rails… Ook ben ik begonnen met het donkerbruin schilderen van de ondergrond, zodat later de witte kleur er niet meer doorheen schijnt.

Goed, eerst de plaat maar eens ‘afschilderen’, daarna rails leggen en de boel weer aansluiten.. Daarna kunnen we met het landschap gaan beginnen, maar, zoals je ziet, gaat dat nog wel ff duren.. 🙂