Modelspoorgekte – Om gek van te worden

bron: www.eurospoor.nl

Eurospoor… De meeste mensen zullen de naam niet herkennen en niet weten wat het is. Voor hen dus even een korte uitleg: Eurospoor is een modelspoor-evenement, dat jaarlijks plaatsvindt in de Jaarbeurs (Utrecht). Een deel van het evenement bestaat uit handel (verkoop van nieuw/gebruikt modelspoorspul) en een ander deel bestaat uit een tentoonstelling van banen, veelal van clubs.

Eind oktober was het weer zo ver en ben ik met de beide kinderen naar de Jaarbeurs gereden. Hoewel ik niet héél veel tijd heb kunnen besteden aan het bekijken van de banen (de kids hadden meer interesse in de kinderactiviteiten 😉 ) weet ik nu wel weer zeker: Ooit komen er bij mij ook weer treintjes! De gekte heeft bij mij dus weer toegeslagen en uit zich door concrete baanplannen die al gemaakt worden, praten over treintjes tot mijn vrouw er gek van wordt, kinderen ophitsen, enz. enz. enz. Om gek van te worden dus, met name voor mijn vrouw!

De kids hebben die middag wel een topmiddag gehad en hebben genoten. Leuk om even naar een paar baantjes te kijken, maar het zelf mogen spelen met treinen, het in een mini-treintje mogen zitten en tot slot het schilderen van een paar paarden (H0-schaal) wonnen het toch duidelijk.

Net als vorig jaar heb ik inmiddels weer een verlanglijstje samengesteld met spullen die ik wel zou willen hebben… Nu alleen nog ff sparen 🙂